Knack: de wekelijkse actualiteit doorgelicht

Knack biedt de leerlingen van uw school een unieke kijk op de actualiteit. Onze redacteurs zweren bij kwaliteit, betrouwbaarheid en objectiviteit. Zij spelen kort op de bal, graven diep en vertellen met vlotte pen het volledige verhaal. Zo krijgt elke leerling de bouwstenen aangereikt voor een gefundeerde eigen mening.

Uw leerlingen vormen ook een eigen mening over:

• In Knack Weekend kijken leerlingen verder dan de lifestyle trends. Zij werpen een bevoorrechte blik op de mensen en de verhalen achter merken en producten.
  • Ook over de boeiende wereld van het entertainment vormen uw leerlingen hun eigen mening. Knack Focus is daarbij hun beslagen gids.
  • Negen keer per jaar bekijkt Knack Extra een hot issue van boven tot onder en van binnen tot buiten.
  • In ons gezondheidsmagazine Bodytalk kijken leerlingen in zichzelf zonder gebruik van scalpel of endoscoop.
  • Nergens krijgen leerlingen een bredere kijk op de wereld dan in het mondiaal magazine MO*.
Knack
Knack Weekend