U en Knack, wij hebben dezelfde missie

Onze samenleving heeft meer dan ooit nood aan kritisch denkende mensen. Maar een gezonde eigen mening komt niet vanzelf tot ontplooiing. Uw leerlingen hebben de steun en stimulans van hun leerkrachten hard nodig. Knack helpt daarbij, met de input waarop elke gezonde opinie gedijt: beide kanten van het verhaal.

Via Knack Op School krijgen uw leerlingen deze zuurstof voordelig ter beschikking. U bent de contactpersoon op uw school voor dit educatieve project. Op deze website vindt u alle informatie die u nodig hebt: waar Knack voor staat, hoe Knack Op School werkt en hoe wij u bedanken voor uw medewerking.

Uw leerlingen en leerkrachten lezen Knack op de meest voordelige manier: slechts 225 euro in plaats van het standaard tarief van 305 euro.

Zo doet u mee:

• Vraag uw gratis leerlingenfolders en/of -affiches aan via info@knackopschool.be
  • De folders kunnen hier gedownload worden en vervolgens met geïnteresseerde leerlingen en leerkrachten gedeeld worden op smartschool.
  • Zij vullen de antwoordkaart in en geven die aan u af.
  • U registreert hun gegevens op www.knackopschool.be

Deze website is het exclusieve domein voor u als contactpersoon. U registreert en beheert er de abonnementen van leerlingen en leerkrachten. U vindt er ook alle informatie over het educatieve project van Knack Op School.

Uw logingegevens en paswoorden zijn dezelfde als vorig jaar als u al ingeschreven was. Vergat u uw gegevens? Stuur dan een e-mail naar info@knackopschool.be.