U en Knack, wij hebben dezelfde missie

Onze samenleving heeft meer dan ooit nood aan kritisch denkende mensen. Maar een gezonde eigen mening komt niet vanzelf tot ontplooiing. Uw leerlingen hebben de steun en stimulans van hun leerkrachten hard nodig. Knack helpt daarbij, met de input waarop elke gezonde opinie gedijt: beide kanten van het verhaal.

Via Knack Op School krijgen uw leerlingen deze zuurstof voordelig ter beschikking. U bent de contactpersoon op uw school voor dit educatieve project. Op deze website vindt u alle informatie die u nodig hebt: waar Knack voor staat, hoe Knack Op School werkt en hoe wij u bedanken voor uw medewerking.

Uw leerlingen en leerkrachten lezen Knack op de meest voordelige manier: slechts 225 euro in plaats van het standaard tarief van 305 euro. Dat is een prijsstijging ten opzichte van vorig jaar maar het Knack-abonnement werd dan ook fors uitgebreid met de New Deal. Dit betekent dat u als Knack-abonnee nu meteen ook digitale toegang krijgt tot de volledige inhoud van Trends (N/F), Sportmagazine (N/F) en Le Vif/LĺExpress.
Zo bent u volledig ge´nformeerd over de politieke en financieel-economische actualiteit en volgt u alle maatschappelijke fenomenen in de sport. Met andere woorden: alle themaĺs die in de krant aan bod komen zitten in uw Knack-abonnement.

Zo doet u mee:

• Vraag uw gratis leerlingenfolders en/of -affiches aan via info@knackopschool.be of download ze hier
  • Deel de folders uit aan ge´nteresseerde leerlingen en leerkrachten.
  • Zij vullen de antwoordkaart in en geven die aan u af.
  • U registreert hun gegevens op www.knackopschool.be

Deze website is het exclusieve domein voor u als contactpersoon. U registreert en beheert er de abonnementen van leerlingen en leerkrachten. U vindt er ook alle informatie over het educatieve project van Knack Op School, en over de Knack Interscholenstrijd.

Uw logingegevens en paswoorden zijn dezelfde als vorig jaar als u al ingeschreven was. Vergat u uw gegevens? Stuur dan een e-mail naar info@knackopschool.be.