Knack Digitaal: de actualiteit voor uw leerlingen, massa’s lesmateriaal voor de leerkracht

Als abonnee hebben leerlingen en leerkrachten onbeperkt toegang tot de digitale extra’s van Knack. Zo komt een goudmijn aan lesmateriaal binnen digitaal bereik.

• Lees Knack, Knack Focus en Knack Weekend in avant-première:
    Elke dinsdagavond kunnen abonnees het nieuwste nummer lezen op knack.be. Ook via de apps is het leesplezier optimaal, dankzij de aangepaste lay-out voor iPhone, iPad, iPod Touch en Androidtoestellen.
  • Een gigantische bron aan spraakmakende artikels:
    Elke abonnee krijgt de sleutel in handen tot het omvangrijke Knack-archief, met alle nummers sinds 1995.
  • Volg het nieuws van de Wetstraat tot Wall Street:
    Op knack.be hebben leerlingen toegang tot onze doorlopende newsfeed en kunnen zij inschrijven op onze dagelijkse nieuwsbrief.
  • Alleen abonnees krijgen toegang tot de +-zone:
    Hier brengt Knack de duidingsstukken samen die het nieuws kaderen, en publiceren wij de opinie van mensen die er toe doen.