De actualiteit voor uw leerlingen, massa’s lesmateriaal voor de leerkracht

Als abonnee hebben leerlingen en leerkrachten onbeperkt toegang tot de digitale extra’s van Knack. Zo komt een goudmijn aan lesmateriaal binnen digitaal bereik.

• Of het nu gaat om politiek, cultuur, actualiteit, economie, wetenschap, gezondheid of sport, onze journalisten graven diep voor u. Knack reageert alert, accuraat en selectief. Onze onafhankelijke journalisten brengen dagelijks duidingsstukken die het nieuws snel in perspectief plaatsen.

Het Knack-pakket werd aangevuld met de digitale edities van
    • Trends N/F: zo volgt u ook de financieel-economische actualiteit op de voet.
    • Sportmagazine N/F: alles over de nationale en internationale voetbalcompetities. Ook de andere topsporten komen aan bod.
    • Le Vif/L’Express: zo kan u de actualiteit aan de andere kant van de taalgrens volgen.
  • U krijgt dus niet alleen toegang tot de digitale versie van Knack maar ook tot die van Trends (N/F), Sportmagazine (N/F) en Le Vif/L’Express. Dit vanop uw smartphone, tablet en pc via de Knack-app of via Knack.be.
  • U krijgt ook toegang tot de elektronische archieven én alle artikels op de +zones van de websites Trends.be, Knack.be, Sportmagazine.be en LeVif.be.
  • Dat betekent 24/7 berichtgeving en extra duiding, exclusief voor abonnees. En dit tot op 3 toestellen tegelijk zodat uw gezinsleden kunnen meegenieten (thuis of op kot!).
Knack
Trends